Offerttekniker sökes

Om jobbet

Om tjänsten

Vår kund erbjuder elfördelningssystem upp till 5000 A och lågspänningskomponenter till den skandinaviska industrin och fastighetsmarknaden.

I rollen som offerttekniker kommer du att ta emot förfrågningar på installationsprojekt från företagets kunder. Utifrån kundens krav och specifikationer kommer du sedan att göra ritningar i CAD och därefter skicka en offert.

Om dig

Du har som lägst en gymnasieutbildning inom el och några års erfarenhet av att ha arbetat med ställverksmontage eller linkande installationer. Det här är ett jobb för sig som är öppen, säljande och utåtriktad, lösningsfokuserad, du har i din karriär tidigare arbetat med konstruktion. Om du är van att arbeta i något affärssystem och något CAD program är det meriterande.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.