Nyexad elkraftsingenjör till teknikkonsultbolag

Om jobbet

Brinner du för elkraft och har stort intresse för digitala lösningar? Då är detta tjänsten för dig, hos ett av Sveriges största teknikkonsultbolag! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I början av din karriär kommer du att ta rygg på mycket erfarna elkraftsingenjörer som är specialister på transformatoranläggningar. Du kommer att arbeta med framtida digitala lösningar inom transformatorstationer. Du kommer att arbeta med smarta lösningar för inhämtning av information från anläggningar och nät samt sammanställa och analysera data. Du kommer även att få följa med ut till stationer för att få en förståelse hur en anläggning fungerar.

Din profil

Krav:
  • Civilingenjör, elkraft.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskap och brinnande intresse för digitala lösningar.
Meriterande:
  • Exjobb inom elkraft/transformatoranläggningar.
  • Intresse för nätverkskommunikation och XML.
Vidare ska du ha ett starkt intresse för systemapplikationer inom elkraft och helhetslösningar inom ny teknik. Du ska vara driven, prestigelös, samarbetsvillig och ha ambitionen att bli specialist.

Villkor

Ort: Västerås.
Start: Januari.
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 8-17 med flextid.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Jannie Hagenius, 0722 82 69 70

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges största teknikkonsultbolag. Avdelningen som du kommer att tillhöra arbetar inom energisektorn. Vår kund erbjuder tjänster inom transmission och distribution inom elkraft. Gruppens inriktning är att både bygga nya anläggningar samt modernisera befintliga.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.