MULTIVAC AB söker resande Servicetekniker

Multivac AB · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

MULTIVAC söker förstärkning i sitt team av servicetekniker. Vill du bli en av oss? Vi har vårt kontor i Lund, men eftersom våra kunder finns i hela Sverige ser vi gärna att du kommer från Mälardalen.

Tjänsten och arbetsuppgifter
Som resande servicetekniker arbetar du med att serva och supporta befintliga och nya kunder i regionen och övriga delar av landet, så resor och övernattningar är vanligt förekommande i tjänsten.

Huvuduppgifterna innebär avtalsservice, felsökning, installation och support.Arbetet är självständigt och ställer stora krav på en god organisatorisk förmåga samt ett gott omdöme och representativt arbetssätt. Enklare rapportering i SAP samt dokumentation ute hos kund ingår.

Tjänsten kräver flexibilitet i arbetstider och att man självständigt kan planera sitt arbete utifrån kundens behov och önskemål.

Vi erbjuder
I rollen som Servicetekniker hos oss erbjuds du en varierande och spännande roll i ett välmående och expansivt företag. Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng till marknadsmässiga villkor samt tjänstebil.Du får kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten och introduktionen utifrån din erfarenhetsnivå, det viktigaste är att du har en adekvat utbildning och/eller erfarenhet i grunden samt rätt inställning.

Vem söker vi?
Vi tror att du har utbildning inom styr- & reglerteknik, automation och industriell el. Kompetens och erfarenhet inom mjukvara, pneumatik och mekanik är en god grund för att kunna klara tjänsten väl.

Utbildningsmässigt förväntas du ha avslutad gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning inom exempelvis el och automation. B-körkort är ett krav, och du måste kunna tala, förstå och skriva god engelska då det är koncernspråk. Goda kunskaper i MS Office.

Personliga egenskaper
Du är en person som arbetar strukturerat och målmedvetet, du tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, är noggrann och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande.

Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med såväl kolleger som kunder. Gentemot kund har du förmågan att lyssna av och förstå deras behov - såväl ur ett tekniskt som personligt perspektiv.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2016-12-04 men vi tillämpar löpande urval.

För frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Benedikte Bendix-Poulsen: benedikte.bendix-poulsen@multivac.se eller 046-311 724.
Vid frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Om oss
MULTIVAC är en världsledande leverantör av förpackningslösningar för livsmedel, hälsoprodukter, medicinska artiklar och industriprodukter. MULTIVACs portfölj möter praktiskt taget alla kundbehov vad gäller förpackningsdesign, produktionstakt och resurseffektivitet. Produktbredden inkluderar allt från vakuumförpackningsmaskiner, traysealers, djupdragare, etikettering, lösningar för kvalitetskontroll och automationslösningar - till nyckelfärdiga linjer. MULTIVAC-gruppen har ungefär 4 700 anställda, varav ca 1 700 på huvudkontoret i bayerska Wolfertschwenden.

Mer än 1 000 tekniska säljare och tekniker världen över använder sin kunskap och erfarenhet ger våra kunder rätt service och säkerställer att alla MULTIVAC maskiner används optimalt.Med fler än 70 dotterbolag finns bolaget representerat på alla kontinenter. MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag. Företaget har huvudkontor i Lund och drygt 30 anställda. För ytterligare information: www.multivac.com.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget