Multidisciplin systemtekniker - spårfordon

Om jobbet

Vi söker till vårt lag, en erfaren eller motiverad systemtekniker eller specialist med mycket god förståelse för integrationsteknik med placering Stockholm, Västerås, Göteborg eller Malmö för uppdrag i en framtidsbransch.

Gillar du dessutom att synas, gillar lite stil, lite sport eller lagspel, du kanske gillar skådespeleri eller skidresor eller andra utmaningar så kommer vi att gilla dig.

Förutom våra tekniska uppdrag hjälps vi åt med projekt som förgyller tillvaron och den bransch vi jobbar inom. Vi producerar eLearning-filmer, vi har ett fotbollslag i Korpen, vi åker skidor årligen, har en egen klädkollektion och utbildar på Yrkeshögskolan. För närvarande tar vi fram ett eget kaffe och planerar ett hockeyevent.

Vi är ett ungt väletablerat företag i tillväxt med verksamhet främst i Norden men också runt om i världen. Vi arbetar för en hållbar transport- och energiutveckling i samhället.

Våra uppdragsgivare är ABB, Alstom, Bombardier, CAF, GE Power, Euromaint, Icomera, Mantena, Midwaggon, SL, Stadler, Voith Hydro, Västtrafik och många fler.

Du kanske är flygtekniker idag, arbetar som fordonstekniker, automationstekniker eller elektriker men söker utveckling. Du kanske enbart har ett djupt tekniskt intresse och vill vidare. Vi rekryterar medarbetare med utvecklingspotential och rätt motivation och utbildar och utvecklar internt.

Du jobbar nära dina kollegor med driftsättning av fordonsleveranser, installation av system eller ombyggnationer där du ofta är involverad i hela kedjan från testning till garantiperodens slut. Stora krav ställs på flexibilitet, ansvar, teamspirit och integritet men ger också ett varierande och upplevelserikt arbete.

Läs mer om arbetsuppgifter och kravspecifikation här:
http://www.twindej.se/index.php/sv/jobba-hos-oss/systemspecialist-driftsaettning
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Elektronik
Elkraft
Mekanik
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Twindej är ett teknikföretag som grundades 2008 av tvillingbröderna Dejeby.

Med kreativitet, flexibilitet, helhetslösningar, projektledning och specialister inom driftsäkerhet och djupgående integrationsteknik erbjuder vi driftekonomiska tjänster inom elkraft, spårfordon och tekniska installationer samt underhåll. Inom den nordiska spårfordonsbranschen är vi marknadspositionerade som specialister och anlitas för de svåraste tekniska problemen.


Vi har omkring 50 anställda, har säte i Västerås, kontor i Stockholm men våra medarbetare har i egenskap av utbildare, systemspecialister, projektledare, tekniker, montörer och elingenjörer genomfört projekt världen över.

Vi är självförsörjande på utbildningar inom lagstadgad säkerhet, branschkravställd kvalitet och fordonssystemteknik och erbjuder även dessa för marknaden. Vi har ett väl fungerande koncept med integrerad utbildning och utveckling i vardagen och har goda nyckeltal för hälsa, engagemang och trivsel.