Morups Fönster Söker montörer till sin fortsatta expansion

Om jobbet

Morups Fönster kommer att expandera till ytterligare nya distrikt runt om i landet. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke. Just nu letar vi efter montörer med personligt engagemang som är redo att göra något extra för att lyckas i sitt företagande. Är det du?

Morups Fönster erbjuder privatpersoner ett tryggt och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar och är med kunderna från rådgivning och måttagning till montering och slutlig genomgång. Våra fönster som tillverkas i egen fabrik i Sverige, är säkerhetsklassade och ger ett bättre inomhusklimat samtidigt som de sänker bostadens totala energiförbrukning.

Som montör till Morups Fönster bör du:
  • Vilja driva eget företag utifrån ett gott affärsmannaskap
  • Ha hantverksstolthet
  • Vara bra på projektledning och redo att ta ett helhetsansvar
  • Tycka om att arbeta noggrant och strukturerat
  • Vara praktiskt lagd
  • Ha god social kompetens
Som montör till Morups Fönster får du:
  • Ett beprövat och spännande affärskoncept
  • Tillgång till en högkvalitativ produkt och tjänst som utvecklas kontinuerligt
  • Professionell hemsida samt sökoptimering
Som ny montör hos Morups Fönster välkomnas du till ett glatt gäng av erfarna, duktiga kollegor och får hjälp av din projektledare att komma igång med montage i ditt distrikt.

Självklart hjälper vi dig igång med allt som behövs i starten. Profilering, produkt- och montageutbildning, samt kontinuerliga tips och råd.

Vid frågor kontakta projektledare Andreas Wennstrand på telefon 0739-740 729, eller via mail andreas.wennstrand@morups.se

Mer information om oss hittar Du också på vår hemsida www.morups.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Andreas, 0739740729

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

SKRÄDDARSYDDA FÖNSTER FRÅN EGEN FABRIK

Vår affärsidé är att vara ett fönsterproffs, ledande inom teknik och design.
Hantverkstraditionen och yrkesstoltheten finns i våra gener. Vi har inte ett enda fönster på lager, utan tillverkar varje fönster efter kundens specifika önskemål.

Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom.
Det är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar.

Familjeföretaget Morups är en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Sedan 1932 har vi byggt kvalitetsfönster för Sveriges hus och vi räknar med att hålla på minst lika länge till. Vi tar ansvar för hela fönsterbytet - från måttagning och rådgivning till montage och slutlig genomgång. Allt sker med hjälp av våra fönsterteam runt om i landet och kunden får alltid en egen projektledare som håller koll på alla detaljer.


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var