Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu montörer till Sala.

Din profil

Vi ser att du är praktiskt lagd och har känsla för teknik och är väldigt flexibel i ditt tänk eftersom arbetet kräver montering inom flera olika segment . Som person är du noggrann, ordningsam och stresstålig. Det är viktigt att vara bekväm både att jobba självständigt och i grupp. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten då detta värdesätts högt på arbetsplatsen.
Innehav av truck och traverskort är meriterande.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så skynda in med din ansökan. Sista ansökningsdag 2016-11-02.
För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Tobias Ahlin 073-3512717. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Anställningens omfattning: Heltid.
Anställningens form: Visstidsanställning med goda möjligheter till anställning hos kund.
Arbetstid: dagtid måndag-fredag.
Jobbfakta
Ort
Sala
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se