Mättekniker

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en van mättekniker

Arbetsuppgifter

Du ska ha vana av arbete med mättekniska frågor samt användande av mätarmen och mätmaskin. I arbetet ingår att läsa ritningar samt analysera och redovisa mätresultat. Man behöver att ha mycket goda kunskaper i ritningsläsning.

Formell kompetens
  • Verkstadsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • Truck- och traverskort
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Svenska i tal och skrift
Din bakgrund

Vi tror att du har en teknisk bakgrund samt erfarenhet av ritningsläsning, mätning och programmering av koordinatmätmaskin. Branschvana från prototypframtagning och lågvolymsproduktion är meriterande och likaså erfarenhet från verkstadsindustrin. Vi söker efter dig som fungerar lika bra på kontoret med mätteknik som på golvet vid kontroll av detaljer. Du är noggrann, gillar ordning och reda och är en flexibel problemlösare. Du som person är serviceorienterad och stresstålig.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en god kommunikativ och social förmåga då du kommer att vara vårt ansikte utåt. Vi förutsätter att du är flexibel, ordningsam och har ett utvecklat säkerhetstänk. Vidare bör du trivas att arbeta både självständigt och i grupp. Lernia Bemanning strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Köping

Tillträdesdag

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Information

Har du frågor kring tjänsten ta kontakt med Akila Hamdi, akila.hamdi@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.