Leg. Sjuksköterska till Vård och Omsorg

Om jobbet

Vård och omsorgsförvaltningen söker en legitimerad sjuksköterska till sjuksköterskeenheten.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare där du får vara med och utforma lösningar för den framtida hälso- och sjukvården. Du kommer att vara en del i vårt trevliga sjukskötersketeam där du som medarbetare har möjlighet att påverka och bidra med din kompetens. Du har möjlighet att planera ditt arbete och lägger ditt eget schema. Vår enhet är under stark utveckling för att klara framtidens äldreomsorg. Vårt arbete utgår från våra ledord 3T: Trevlig - Trovärdig - Tillgänglig.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att samordna och ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Detta sker till exempel genom dina insatser, direkt eller genom handledning, muntlig och skriftlig instruktion, delegering och vid strukturerad uppföljning. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Datoriserad dokumentation sker via journalsystemet ProCapita

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har några års arbetslivserfarenhet. För uppdraget som sjuksköterska är det viktigt att du har goda datakunskaper, samt kunskap och erfarenhet av att dokumentera i datajournal. Vidareutbildning inom något av områdena psykiatri, LSS, distriktssjuksköterska eller öppen hälso- och sjukvård är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, lyhörd och strukturerad samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Du ser möjligheter med förändringar och är lösningsfokuserad. Du har en god kommunikationsförmåga och du är engagerad i dina möten med människor. Du bidrar också till goda relationer med våra patienter och deras närstående. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Köpings kommun strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Köpingsbornas behov. Välkommen med din ansökan så får vi möjlighet att träffas och kanske blir du vår nya kollega.

Körkort klass B - Bil.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2016-11-07
Ange referens: VO 38/2016

Kontaktpersoner
Enhetschef Susanne Sterling, 0221-251 67

Fackliga kontaktpersoner
Sjuksköterska Susanna Carlzon, 0221-25649
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Susanne Sterling, 0221-251 67

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Vi är omkring 2 000 medarbetare som jobbar i Köpings kommun. Tillsammans underlättar vi vardagen för invånarna på olika sätt. Vi ser till så att samhället har bra skola, vård och omsorg liksom andra nödvändigheter som fungerande gator och vattentillförsel. Att jobba i kommunen ger dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Du jobbar för människors bästa och för att vi ska kunna ha ett bra liv. Frågar du oss så har vi Sveriges viktigaste jobb.