Lastare med CE- och traverskort

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia söker en lastare med CE-kort och traversvana till vår kund i Västerås. Kunden lagerhåller ett brett sortiment av stålprodukter som rör, stålbalkar och armeringsjärn.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av lastning och lossning av material med hjälp av travers och körning av bil+släp inne på kundens område.

Arbetstiderna är kvällstid söndag-torsdag 16.00-00.00.

Formell kompetens
  • CE-kort
  • Truckkort, motviktstruck B1
  • Traverskort
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av distrubition, logistik och lager. CE-kort är ett krav men du behöver inte ha flera års erfarenhet. Travers- och truckkort är också ett krav.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är noggrann och har en hög arbetsmoral. Du klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder. Du är van att ta egna initiativ men också lyhörd för instruktioner och beredd på att lära nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstidsanställning/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-mail. Har du frågor kring tjänsten kontakta Charlotte Sundell e-mail: charlotte.sundell@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.