Lärare inom El och automation till Monticos Vuxenutbildning

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarig lärare till elprogrammet med inriktningarna installations- och industrielektriker till vuxenutbildning i Västerås.

Vi söker dig som är en driven och engagerad yrkeslärare med kompetens inom starkström och som vill vara med och utveckla vårt El-program/ El-och Energiprogram. I tjänsten ingår bland annat att undervisa i elkraftteknik, elinstallationer, elmotorstyrning och fastighetsautomation. Kommunikation med företag och med kollegor i arbetslaget är också centrala inslag i jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Din profil

Du har lärarbehörighet eller motsvarande pedagogisk erfarenhet samt goda ämneskunskaper inom starkström. Du har även god branschkännedom samt praktisk erfarenhet från branschen. Alternativt har du lång och gedigen erfarenhet från branschen och intresse för undervisning. För tjänsten krävs att du kommunicerar obehindrat på svenska.

Du har ett särskilt intresse av att utveckla samarbetet med branschen. Vidare har du god förmåga att anpassa undervisningen till varje elevs behov och förutsättningar samt ett stort intresse att arbeta med elever som har valt yrkesutbildning.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Josef Nagy, 0470-78 81 81

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 7 november men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.