Lagerhanterare sökes till Quintus Technologies!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du god erfarenhet som lagerhanterare? Är du den som engagerar dig i dina arbetsuppgifter, hittar lösningar och har eget driv? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco en Lagerhanterare till Quintus Technologies!

Om tjänsten

Quintus Technologies tillverkar högtryckspressar som används över hela jordklotet, till allt från att tillverka diamanter till att förbättra materialegenskaper i gjutgods och 3D-printade detaljer genom extrema tryck i kombination med värme. Våra plåtformningspressar används globalt av flyg- och fordonsindustrin för att forma små och stora plåtdetaljer med enorma krav på precision, kvalitet och hållbarhet. Quintus Technologies AB, med huvudkontor i Västerås, är representerat i 35 länder världen över. Quintus Technologies AB är världsledande inom högtrycksbearbetning och har levererat över 1800 system till kunder över hela världen inom branscher som flyg, bil, energi och medicinska implantat.

Du kommer att arbeta som lagerhanterare på Quintus Technologies. I arbetsuppgifterna ingår godsmottagning, lagerhantering och att serva produktionen med material. Du kommer att registrera inkommande gods i affärssystemet Scala, märka upp och placera godset på rätt plats. Du kommer att köra truck och travers i arbetet samt lossa och lasta gods. I arbetsuppgifterna ingår också att plocka material efter plocklista till produktionen m.m.

Om dig

Vi söker dig som har god erfarenhet som lagerhanterare, gärna med erfarenhet av att samordna och jobba med förbättringsarbete. Du är van att arbeta självständigt, planera din arbetsdag och har förmågan att se vad som behöver göras. Vi värderar din flexibilitet högt och ser att du klarar av att strukturera upp arbetat på avdelningen och har förmågan att se helheten. Ditt driv och engagemang i arbetet smittar av sig på dina kollegor och du tycker det är roligt att jobba. Du har god datorvana och sätter dig snabbt in i nya system samt talar svenska och engelska. Ett lösningsorienterade arbetssätt och förbättringsförslag som kan diskuteras i gruppen välkomnas på arbetsplatsen. Det är krav på att du har B-körkort, Truckkort A & B samt Traverskort.

Om anställningen

Uppdraget som Lagerhanterare är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. För rätt person finns på sikt goda möjligheter att bli övertagen och anställd av Quintus Technologies.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi tar endast emot ansökningar via vår databas och behandlar ej ansökningar via e-mail eller post.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Åsa Andersson på 021 470 29 03.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Åsa Andersson, 021-4702903

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.