Lagerarbetare med traverskort och kapningsvana

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia söker en traversförare med erfarenhet av kapning till vår kund i Västerås. Kunden lagerhåller ett brett sortiment av stålprodukter som stålbalkar, rör och armeringsjärn.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av kapning och målning av stålbalkar. Till din hjälp med materialhanteringen har du travers och motviktstruck.

Arbetstiderna är kvällstid söndag-torsdag 16.00-00.00.

Formell kompetens
  • Traverskort
  • Truckkort, motviktstruck B1
  • Meriterande med CNC-utbildning
Din bakgrund

För att ta dig an rollen på bästa sätt tror vi att du har någon typ av operatörsvana och gärna erfarenhet av kapning. Har du arbetat med liknande produkter och därigenom har en materialkännedom är det meriterande. Tidigare traverserfarenhet och truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är noggrann och har ett sinne för ordning. Du klarar av stressiga situationer och har en hög arbetsmoral. Du är van att ta egna initiativ men också lyhörd för instruktioner och beredd på att lära nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstidsanställning/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-mail. Har du frågor kring tjänsten kontakta Charlotte Sundell e-mail: charlotte.sundell@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.