Kunnig svetsare med bred kunskap och stort engagemang söks

Lernia · Bygg & Hantverk · 31 okt

Om jobbet

Om företaget

En av våra gedigna kunder i Västerås söker en engagerad och kunnig svetsare för jobb med kundanpassade produkter inom svetsning.

Företaget arbetar med både legoarbeten och större helhetsprojekt. De arbetar med kundanpassade högkvalitativa lösningar inom svetsning, bearbetning och montage.

Arbetsuppgifter

På plats finns både plasma- och gasskärning. Den som tar arbete som svetsare här, bör ha bred kunskap och certifikat för MIG, MAG men även gärna TIG. Gärna materialkvalitet från 420, så att man kan täcka alla material nedåt. Inriktningen är i första hand på svetsade konstruktioner i grövre plåt i små serier. Förutom olegerad och låglegerad stålplåt utförs svetsning i rostfritt och aluminium. De ställs krav på utförande av kundanpassade lösningar, med stor noggrannhet.

Formell kompetens

Licenssvetsare för MIG och MAG gärna TIG och någon form av verkstadsinriktad utbildning och några års erfarenhet inom detta område. Erfarenhet av materialkvalitet på 420 och gärna erfarenhet av svetsning i rostfritt, aluminium och svartplåt.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom industri eller verkstad, där du arbetat självständigt och tagit ansvar för att arbetet blivit utfört med stor noggrannhet, kostnadsmedvetenhet och yrkesstolthet.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kompetens. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och blir lätt en i gänget och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är noggrann, lyhörd och har lätt för att se lösningar och tycker om att lära dig nya saker.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att skicka ett mail till jennie.asplund@lernia.se. Observera dock att inga ansökningar kan tas emot via e-post.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.