Kunnig generatorreparatör söks till Lambertsson

Lernia · Teknik & Ingenjör · 28 okt

Om jobbet

Om företaget

Lambertsson är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade produkter inom bygg, anläggning och industri. Till vår kund Lambertsson i Västerås söker vi nu en kunnig och självgående generatorreparatör. Anställningen börjar hos Lernia men för rätt person går anställningen över till kund efter 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som reparatör planerar du dina egna dagar och du har ett stort ansvar för att laga, testa och serva generatorer främst på arbetsplatsen men också ute hos kund och på fältet, därför kan en del resdagar/övernattningar förekomma. Arbetet är förlagt på dagtid.

Formell kompetens
  • Längre erfarenhet och kunskap av att reparera och serva generatorer krävs.
  • B-körkort är ett krav.
  • Truckkort B1 samt C2 är en merit.
  • Erfarenhet av dieselmotorer är en merit.
  • Svenska i tal och skrift.
Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att reparera och serva alltifrån små handburna till större generatorer. Du får gärna vara van vid att meka med motorer och du är allmänt händig. Du är en problemlösare och du känner dig trygg med att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, ordningsam och klarar av att planera ditt eget arbete. För att bibehålla den goda stämningen i gruppen samt skapa en god arbetsmiljö ser vi gärna att du är positiv och har en stor servicekänsla gentemot kunder och en förmåga att vårda och behålla goda relationer till människorna omkring dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.