Kunnig Elmontör med erfarenhet av att bygga elskåp sökes

Lernia · Teknik & Ingenjör · 31 okt

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu en säker elmontör med grundutbildning inom el och automation. Företaget är beläget i Västerås och de konstruerar och tillverkar elautomatik- och styrskåp, ställverk och centraler.

Arbetsuppgifter

Företaget utformar allt från enstaka skåp till hela elanläggningar. Arbetsuppgifterna består av montage utifrån kundspecifika ritningar, kretsscheman och kopplingstabeller.

Formell kompetens
  • Gymnasiekompetens inom el är ett grundkrav.
  • Lödningsutbildning och erfarenhet av kontaktpressening
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Travers och truckkort är en merit.
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av elmontage och kontaktpressning. Du har eller har haft ett lödningscertifikat och du är van att läsa ritningar och kretsscheman. Tidigare erfarenhet av att bygga styrskåp är en förutsättning för att du så snabbt som möjligt skall blir självgående i ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, ser vad som behöver göras och gör det lilla extra. Du har en god arbetsmoral och är lika bekväm att arbeta ensam som i grupp. Du är positiv och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.