Korttidsuppdrag som fastighetsskötare!

Om jobbet

Vill du jobbar som fastighetsskötare heltid under tre månader med chans till förlängning? Är du serviceinriktad och flitig? Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare innebär att du kommer jobba självständigt, det kräver att du kommer behöva planera och strukturera din arbetstid. Som fastighetsskötare hos vår kund kommer du jobba i Västerås, Örebro och Eskilstuna men utgå från kontoret i Västerås. Du kommer som fastighetsskötare arbeta med felsökning, akut och förebyggande underhåll utifrån felanmälningar och schemalagd rondering.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
  • Skötsel av fastigheter
  • Reparationer och underhåll
  • Kontakt med kunder och leverantörer
Din profil

Krav:
  • Gymnasieexamen
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kunskap/förståelse av teknisk drift och underhåll
  • Kunskap/förståelse inom el
  • Egen bil
Personliga egenskaper:
I den här rollen kommer du lyckas om du är driven, ansvarstagande och flexibel. Som person är du glad, trevlig och tar initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med andra men även förmåga att arbeta självständigt.

Villkor

Arbetstid: Vardagar, 06.45- 16.00
Arbetsort: Västerås
Startdatum: Omgående
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bolaget är ett dotterbolag, de startade sin verksamhet för 25 år sedan. För att ha möjlighet att leverera service, kompetens och enkelhet till deras kunder har de 10 olika affärsområden där de täcker allt som har med fastighetsservice att göra. Bolaget har noga tänkt igenom deras tillgänglighet, den personliga kontakten och hur uppdragen kan genomföras så effektivt som möjligt och fortfarande ha hög kvalité.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.