Köpings Bostads söker projektledare inom bygg och underhåll

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Nu finns chansen att ingå i ett trevligt team inom Köpings Bostads avdelning för Projekt & Utveckling. Du kommer att få jobba med olika projekt, allt ifrån mindre projekt till större utmanande projekt, som t.ex. nyproduktion och stamrenoveringar. Du får en viktig roll där du genomför upphandlingar samt leder byggprojekt och har därigenom mycket kontakt med olika entreprenörer.

Som projektledare ingår även till viss del utredningar av fastighetsskador, radonutredningar etc. Du utvecklar och ansvarar för arbetet med byggdokumentation i först och främst digital form. Arbetet innebär även att vara ett bollplank och ett stöd åt övrig personal i byggtekniska frågor.

Din närmaste grupp består av sju personer med Byggprojektledare, Drifttekniker och Energicontroller. Gruppen arbetar med alltifrån byggprojekt till installations- och energieffektiviseringsprojekt.
Vi sitter i, för oss nya lokaler centralt i Köping.

Placeringsort är i Köping.

Vem är du?
Vill du jobba för en trygg arbetsgivare med många roliga projekt och med en positiv framåtanda, då är Köpings Bostads rätt.

För att du ska trivas i denna byggtekniska roll så har du en utbildning inom bygg alternativt erfarenhet av projektledning inom bygg. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som projektledare/arbetsledare, men vi söker även dig som är byggnadsingenjör med en kortare erfarenhet. Du kan komma ifrån en ledarroll på en byggarbetsplats idag eller att du på ett annat sätt skaffat dig rätt kunskaper från entreprenörssidan. Du kan även komma med kunskaper och utbildning inom installationssidan.

Som person är du engagerad och ordningsam. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har god datorvana, meriterande är kunskaper i Autocad.
Projektledning sker oftast i team eller projektgrupper, vilket innebär att du bör ha lätt för att samarbeta samt ha ett positivt och utåtriktat bemötande.

Tjänsten är en heltidstjänst. Kollektivavtal finns.
Facklig organisation: Vision, fackligt ombud Niina Koskinen 0221-250 39.

Kontaktperson
Ansök på www.experis.se, annonsnummer: 1076509. För mer information kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 016-15 57 33 eller via thomas.andersson@se.experis.com.
Sista ansökningsdag är 14/11.
Intervjuer kan ske löpande så välkommen in med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Thomas Andersson, 016-15 57 33

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Köpings Bostads AB bildades 1917 och är ett av Sveriges äldsta allmännyttiga bostadsföretag. Vi har ca 2 700 lägenheter och ett lokalbestånd på ca 65 000m2. Våra fastigheter finns i Köpings tätort, dessutom finns vi i Kolsva och i Munktorp. Vi erbjuder ett varierat boende, från moderna höghus till sekelskifteshus, markbostäder och andra fina bostäder inom kommungränsen. Inom vår koncern har vi också två dotterbolag, KBAB Service AB som förvaltar kommunens lokaler såsom skolor, förskolor och förvaltningslokaler på ca 165 000m2 samt Köpings Kabel-TV AB som levererar TV, bredband och telefoni till invånarna i Köpings kommun med omnejd. Vi är sammanlagt ca 150 anställda i koncernen.