Kommunikationsstrateg sökes för omgående uppdrag!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du god erfarenhet i strategisk och operativ internkommunikation? Finns du tillgänglig för ett nytt uppdrag omgående? Då är uppdraget som Kommunikationsstrateg något för dig!

Om arbetet

Du kommer att arbeta i ett internt kommunikationsprojekt på marknadskommunikationsavdelningen inom ett globalt industriföretag i Hallstahammar.

I din roll kommer du bland annat att:
 • driva och utveckla den interna kommunikationen globalt.
 • säkerställa en välfungerande intern kommunikationsstruktur, som stödjer verksamhetens övergripande mål och strategier och som skapa förståelse hos medarbetarna.
 • vara rådgivande i vilka kommunikationskanaler som är lämpliga.
 • vara ett bollplank och strategiskt såväl som operativt stöd för ledning, chefer och nyckelpersoner i kommunikationsfrågor.
 • leda eller delta i kommunikationsaktiviteter kring produktionsrelaterade fokusområden.
 • samarbeta och koordinera kommunikationsaktiviteterna med övergripande kommunikation inom produktområdet.
 • delta i utvecklingen av verktyg, arbetssätt och guidelines inom kommunikationsområdet på produktområdet.
Om dig

Vi söker dig som har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap och/eller journalistik. Du har goda kunskaper i strategisk och operativ internkommunikation, samt stort engagemang för dessa frågor. Erfarenhet från strategiskt internkommunikationsarbete på ett större globalt företag är till din fördel. Även erfarenhet från ledningsposition liksom erfarenhet av förändringsarbete och ledningsgruppsarbete är meriterande.

Du har:
 • goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
 • mycket goda kunskaper i Lotus Notes, Outlook, Adobe Photoshop, Indesign, PowerPoint samt övriga Office-program.
 • goda kunskaper i journalistiskt och redaktionellt arbete.
 • känsla för layout och grafisk formgivning.
 • grundläggande kunskaper i fotografering.
 • goda projektledaregenskaper.
 • ledarskapsförmåga och helhetsseende.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är kreativ, initiativtagande och har förmågan att arbeta självständigt. Du är trygg i dig själv, tydlig och kommunikativ som person. Du har förmågan att samarbeta, skapa förståelse och coacha.

Om anställningen

Uppdraget som kommunikationsstrateg är ett konsultuppdrag med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Andersson på 021-470 29 03.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Hallstahammar
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Kontakt

Ring Åsa Andersson, 021-4702903

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.