Kalkylingenjör till Västerås

Om jobbet

Är du en driven person som vill påverka och förändra? Vi söker en kalkylingenjör med placering i Västerås. Nu satsar vi genom att rekrytera dig - är du en engagerad, kommunikativ och resultatinriktad person som vill jobba i ett företag som gör skillnad? Varmt välkommen med din ansökan till Svevia. Vi har valt specialistens väg, och fortsätter utveckla vår verksamhet inom drift- och underhåll för att förbli marknadsledande i Sverige - utan oss stannar Sverige.

Tjänsten: Som kalkylingenjör hos oss kommer du att få driva kalkylarbetet, både självständigt och i grupp, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att arbeta tillsammans med våra platschefer vid planering av nya uppdrag och vara en viktig rådgivare vid framtagandet av produktionskalkyler, exempelvis gällande riskbedömning och identifiering av utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår även att hålla sig uppdaterad om kapacitets- och kostnadsutveckling, teknik och normallägen - "best practice" - inom branschen. Du kommer att arbeta i en platt organisation, nära besluten, och har du idéer och utvecklingsförslag finns goda möjligheter att lyfta dessa förslag. Du kommer att rapportera direkt till arbetschefen och ingå i dennes stab och ledningsgrupp.

Kvalifikationer: Du har som lägst gymnasial teknisk utbildning och erfarenhet från entreprenadbranschen, exempelvis som kalkyl- eller anbudsingenjör. Du kan även vara arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör, som vill utvecklas inom kalkylering. Som person är du analytisk och uppmärksam, med intresse av och fallenhet för siffror och beräkningar. Du är driven, ser affären och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. B-körkort och god datorvana är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat i något kalkylprogram tidigare. Våra värderingar är viktiga för oss och vi vill att du lever upp till dessa; Affärsmässig, Nytänkande, Trovärdig och Omtänksam.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Ansökan: Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetschef Robin Svensson, e-post robin.svensson@svevia.se eller via Svevias växel, tfn 08-404 1000. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko nås även de via vår växel, tfn 08-404 10 00. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende, ålder, kön och kulturell bakgrund. Om du tycker ovanstående arbete låter spännande och du är rätt person för oss så erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med goda anställningsvillkor.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.