Junior projektledare till Sigma Industry

Om jobbet

Har du förmågan att leda en grupp och vill utvecklas i en roll där du får möjligheten att ta ansvar och vara med och påverka? Har du som ambition att bli projektledare, men kanske ännu inte fått möjligheten att testa på det? Vi söker nu en junior projektledare till Sigma Industry. Sök idag och få chansen att ta nästa steg i karriären!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sigma Industrys räkning en junior projektledare för varierade tekniska projekt ute hos deras kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigma Industrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma Industry. Sigma Industrys intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta för Sigma Industry tillsammans med drivna och inspirerande kollegor som alla aktivt utbyter erfarenheter med varandra. Du kommer vara på plats ute hos deras kunder och arbeta i varierade tekniska projekt, både gällande område och omfattning. Här får du därför chansen att sätta dig in i nya verksamheter och träffa nya medarbetare, vilket ställer krav på att kunna anpassa dig till kundens verksamhet och kultur.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för tidsmässig och ekonomisk uppföljning av projekten
 • Leda och inspirera medarbetarna i projektgruppen
 • Få arbeta i nya och varierande projekt
Tjänsten passar dig som har en ambition att bli projektledare och vill få möjligheten att utvecklas genom spännande projekt. Här får du chansen att utnyttja din förmåga att leda och planera lyckade projekt.

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad högskole- eller civilingenjör
 • Har jobbat extra eller engagerat dig ideellt under studietiden
 • Är en naturlig ledare och har förmågan att driva och leda projekt
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av processindustrin eller automation
 • Har kunskaper i Microsoft Project
Som person är du en naturlig ledare, som inte är rädd för att ta initiativ och leda en grupp i rätt riktning. För att lyckas med detta söker vi dig som är lyhörd mot kundens behov och är duktig på att kommunicera tydligt. Vidare ser vi att du har en stor drivkraft och ambition för att ta dig an nya projekt i olika miljöer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Sigma Industry är en del av Sigma som består av ett flertal bolag med olika tekniska kompetensområden (Sigmagruppen). De är idag 2 400 anställda med verksamhet i 11 länder. Sigma erbjuder sina kunder kvalificerad expertis som gör deras produkter ännu bättre. Kunderna finns inom flera olika branscher och är verksamma både i Sverige och i övriga världen.

Sigma Industry erbjuder Svensk industri-kvalificerade konsulttjänster inom produktutveckling, industridesign, processteknik och produktionssystem. Erbjudandet utgår från de klassiska ingenjörsdisciplinerna inom mekanik samt el/automation och spetskompetens inom specifika nischområden adderas efter teknikens trender.