Junior apputvecklare till expanderande TelliQ

Academic Work · Data & IT · 30 jan

Om jobbet

Är du systemutvecklaren i början av karriären som brinner för apputveckling? Vill du arbeta i ett spännande tillväxtbolag som skapar produkter och tjänster inom Internet of Things? Då är det här tjänsten för dig! Idag börjar du som apputvecklare i ett utvecklingsteam och får vara med och skapa spännande tekniska produkter - imorgon hoppas vi att du tar ledartröjan och kanske är teknisk produktansvarig, teamlead eller mentor för nya talanger.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TelliQs räkning en junior apputvecklare (mobil) till företagets kontor i Arboga. Bolaget går mycket bra och med stor efterfrågan inom området apputveckling ifrån sina kunder är man i behov av att förstärka temaet med en framtida talang. TelliQ har funnits i 15 år och säljer produkter och tjänster inom telematik till företag där fordon och maskinparker är centrala delar av verksamheten. Man utvecklar egna produkter liksom egen mjukvara vilket gör att man kan erbjuda helt kundanpassade lösningar.

Här kommer du sitta i en nyrenoverad charmig industrilokal tillsammans med ett 40-tal kollegor varav cirka hälften arbetar inom utveckling. Vill du kika närmare på dina blivande kollegor, klicka här.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TelliQs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TelliQ.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta med olika typer av utvecklingsprojekt. Det handlar både om befintliga lösningar liksom nyutvecklingsprojekt samt interna projekt. Eftersom vi tror att du är i början av karriären kommer du troligtvis starta med ett internt projekt för att därefter succesivt ta dig an mer komplexa utmaningar. Löptiden i projekten är varierande, alltifrån någon månad upp till ca ett halvår. Täta samarbeten med andra utvecklare, testare och projektledare förekommer självfallet liksom en hel del externa kontakter.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla appar i Android/IOS (plattform beroende på din kompetens)
 • Förbättra befintliga app-produkters funktioner
 • Arbeta med ny teknik och skapa spännande tekniska produkter
Tjänsten passar dig som är i början av karriären och vill arbeta i ett spännande tillväxtbolag som skapar moderna produkter och tjänster inom IoT (Internet of Things) med fokus på maskiner och fordon. Idag börjar du som apputvecklare i ett utvecklingsteam och får vara med och skapa spännande tekniska produkter i framkant. Imorgon hoppas vi att du tar ledartröjan och kanske är teknisk produktansvarig, teamlead eller mentor för nya talanger. Du kommer vara med och staka ut vägen mot hur TelliQ:s produkter ska vara för att bli framgångsrika och riktigt bra.
TelliQ tillämpar flexibilitet vad gäller arbetstider och ger stor frihet till sina anställda. Självfallet inleds din anställning med ett onboardingprogram där du bland annat tilldelas en mentor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyexaminerad med upp till två års erfarenhet. Vi vill att du har en examen ifrån högskola/universitet så som dataingenjör, systemvetenskap, datateknik eller relevant YH-utbildning. Saknar du utbildning och är självlärd inom området vill vi att du kan visa upp en portfolio.

Specifikt efterfrågad kompetens:
 • Kunskaper i Objective-C och/eller Java (Android)
 • B-körkort
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift då detta används dagligen på kontoret liksom i kontakt med kunder.
 • Det är mycket meriterande om du har utvecklat egna appar i Android/IOS på fritiden och kan visa upp detta.
Vi tror att du är en nyfiken person med stort intresse för ny teknik som älskar att förkovra dig i nya kompetenser. Du har ett strukturerat arbetssätt när du utvecklar, kan hantera deadlines liksom samarbeta väl med andra människor. Absolut viktigast är din framåtanda, ditt driv och stora engagemang!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dagtid med flex
 • Lön: Fast marknadsmässig månadslön
 • Placering: Arboga. När du är varm i kläderna finns eventuellt möjlighet att vid enstaka tillfällen sitta i Örebro.
 • Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

TelliQ är ett snabbt och föränderligt tillväxtbolag som har sin bas i Arboga med kunder över hela världen. Vi gillar utmaningar och än har vi inte stött på behov eller önskemål som våra standard- eller kundanpassade telematiklösningar inte har klarat. Över 2000 företag, från Atlas Copco till den lokala hantverkaren, har med hjälp av våra tjänster såsom elektroniska körjournaler, positionering, ledningssystem, arbetsorderhantering och produktionsuppföljning en ständig överblick och kontroll över sina fordon, maskiner och anläggningar.