Innesäljare till Cramo sökes

Uniflex · Försäljning · 16 nov

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu för Cramos räkning en innesäljare till deras depå i Västerås.

Som innesäljare möter du kunder både i butik, telefon och i vissa fall ute hos kund. Du kommer att arbeta med försäljning och maskinuthyrning till i första hand bygg- och anläggningsföretag men även till privatpersoner.

I din vardag när du möter kunder ger du information och råd om lämplig utrustning. Du skriver order, bokar och samordnar transporter för avhämtning eller leverans, i vissa fall kör du själv ut maskinerna.

Vid behov kommer du även att rycka in och hjälpa till med mottagning och service på maskiner och utrustning.

Allt arbete med offerter, order och lagerhantering sker i anpassat affärssystem, De använder även Officepaketet dagligen så du har mycket god datavana. Visst administrativt arbete ingår även i tjänsten. Du talar och skriver svenska obehindrat samt är engelskspråkig.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för bygg och teknik, Du har praktisk erfarenhet från någon form av byggrelaterad bransch och god produktkännedom.
Har du dessutom truckkort, samt god lokalkännedom inom branschen är det en fördel.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller serviceinriktat kundnära arbete. Du har alltid kunden i fokus och är bra på att analysera deras behov och visar alltid engagemang och har en trovärdig framtoning när du föreslår lösningar.

Som person är du en riktig teamplayer med stor social kompetens. Du är även flexibel, nyfiken och är både engagerad och utåtriktad. Du är praktiskt lagd, gillar ordning och reda och är inte rädd för att ta i när det behövs.

Körkort B är ett krav. BE behörighet är meriterande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Ansöker gör du via vår hemsida www.uniflex.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.