Innesäljare sökes på heltid till Köping

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en prestigelös person som vill jobba som innesäljare på heltid? Då har vi tjänsten för dig!
StudentConsulting söker nu dig som brinner för att få arbeta med kunder som har varierande behov och vill göra affärer! Vi efterfrågar en engagerad, lyhörd och driven innesäljare till vår kund som är Nordens ledande leverantör av stål och metaller för verkstads-, process- och byggindustrin.

Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att du stöttar och hjälper kunden i deras köp- och leveransprocess, skapar möjliga lösningar på kundens problem och behov. Du kommer även ansvara för offert och kalkylarbete, orderregistrering samt uppdatera CRM system med relevant information.

Kundkontakten sker huvudsakligen över e-post och telefon.

Tjänsten är på heltid måndag-fredag mellan 08.00-17.00 med start omgående.
Detta är en rekrytering och du blir anställd hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska vara duktig på att kommunicera både via mail och telefon, samt duktig på att hantera olika slags kunder och människor. Du ska även ha lätt för att skapa långsiktiga relationer och kunna ha en kommersiell ådra med vilja att göra affärer är för dig en naturlig egenskap. Du är vetgirig och vill lära dig mer om stål och metaller och hur dessa kan användas på bästa sätt.

Meriterande är om du tidigare arbetat med försäljning och har god SAP-vana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person för tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!