Händig elektriker sökes till Lambertsson

Lernia · Teknik & Ingenjör · 30 nov

Om jobbet

Om företaget

Lambertsson AB är marknadsledande på tillfällig el och värme till bygg- och anläggningsindustrin. Deras depå i Västerås är i ett expansivt skede och Lambertsson vill nu förstärka sin verksamhet med ytterligare en duktig elektriker. För rätt person går anställningen över till kund efter 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som elektriker på Lambertssons bodverkstad kommer du att arbeta med felsökning och test av bodar och containers. I arbetsuppgifterna kan det även förekomma att du är med och etablerar dessa bodar ute hos kund. Även andra praktiska arbetsuppgifter på verkstan förekommer som till exempel snickeri- och VA-arbeten. Arbetet är förlagt på dagtid.

Formell kompetens
  • 3-årig gymnasieutbildning med elinriktning eller motsvarande
  • Erfarenhet av elinstallationer, gärna ute på byggarbetsplatser
  • Goda kunskaper i elsäkerhet
  • Heta arbeten
  • B-körkort
  • Truckkort är meriterande
Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker arbetar som elektriker och har några års erfarenhet inom yrket. Har du också andra erfarenheter av praktiska yrken är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är allmänt händig och tycker om att arbeta praktiskt. Du är en problemlösare, har förmågan att prioritera och är beredd att hugga in där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs med att arbeta i ett lag men även har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.