Gatudriftsarbetare

Om jobbet

Vi söker dig som vill som vill arbeta som gatudriftsarbetare i vårt uppdrag åt Västerås kommun.

Du kommer att arbeta med anläggnings- och reparationsarbeten av gatunätet. Där ingår uppgifter såsom handgrävning, ombyggnad av brunnor och plattläggning. Du får även arbeta med skyltsättning, potthålslagning samt besiktning av lekplatser.

Du bör ha god erfarenhet av drift- och underhållsarbete.

Körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.

Urval till tjänsten sker löpande.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Anki Säärelä, personalsamordnare, 026-54 61 13,
Azad Miro, platschef, 073-384 84 66,
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Anki Säärelä, personalsamordnare, 026-54 61 13

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.