Fordonstekniker Tåg

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Som tekniker hos vår kund arbetar du med service och underhåll av dörrar i servicedepån.

Din profil

Du har längre erfarenhet som fordonstekniker. Du har erfarenhet av elmekanik, mekanik och pneumatik och en förståelse för hur dessa system kan samverka. Kunskap i ifrån tåg eller flyg är meriterande. Vidare förstår du underhållets betydelse för hög driftsäkerhet.

Vem är du:
Du har hög serviceanda, är ansvarstagande och har förmågan att ta egna initiativ. Du gillar utmaningar och fungerar väldigt bra i grupp men kan även arbeta självständigt samt ha en hög egen drivkraft.

Du har lämplig utbildning inom underhåll och service för fordon och är en duktig mekaniker gärna med ett par års erfarenhet.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Till vår bemanningsverksamhet söker vi fordonsmtekniker på tågr ill vår kund i Västerås.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 2016-12-11, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.