FMV söker Kvalitetssamordnare till Arboga

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av kvalitetsområdet? Är du van att arbeta med ständiga förbättringar? Har du kunskap om verksamhetsledningssystem och/eller verksamhetsutveckling? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att bli en del av FSV Försörjning som arbetar med effektiv försvarslogistik så att förnödenheter, reservmateriel och drivmedel ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tiden, när och där Försvarsmakten behöver den. På enheten är vi 15 medarbetare som jobbar brett, förutom kvalitet och verksamhetsutveckling jobbar vi med logistik, säkerhet, drivmedel, avveckling och olika utredningar. Du blir en del i att utveckla verksamheten samtidigt som det finns bra utvecklingsmöjligheter för dig själv.

Ditt arbete som kvalitetssamordnare

Arbetet som kvalitetsamordnare innebär att planera, dokumentera, analysera, förbättra och följa upp verksamheten. Du arbetar nära kvalitetschefen och är mycket ute i verksamheten. Initialt kommer du jobba mycket med ett nytt område hos oss, Central UE-hantering. Du kommer delta i arbetet med verksamhetsledningssystemet och i revisioner. Att stötta berörda enheter vid avvikelshantering ingår i arbetet liksom att jobba med ständiga förbättringar.

Våra förväntningar på dig

Du har en relevant högskoleutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom kvalitetsområdet. Att arbeta med ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt arbetssätt, liksom din vilja och förmåga att utveckla verksamhet. Du har viss erfarenhet av interna revisioner.

Du har kunskap om verksamhetsledningssystem och ISO 9001 alternativt 14000. Det är meriterande att ha kunskap om Regler för Militär Luftfart (RML). Vidare är du kommunikativ och har god språklig förmåga för att kunna skriva styrande dokument på svenska och det är en fördel om du även kan uttrycka dig, i tal och skrift, på engelska.

Då resor förekommer i tjänsten krävs B-körkort.

Som person ser vi att du är strukturerad med god samarbetsförmåga, flexibel, analytisk och drivande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Pernilla Kjellgren, SACO, Göran Stolpe, SEKO och Robert Brännkärr OFR. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta rekryterande chef, Ritma Klucis på telefon 072-350 10 71.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Arboga. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2016-11-06.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Quality Assurance
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se