FMV söker en chaufför till Spedition och Transport i Arboga

FMV · Transport & Logistik · 21 dec

Om jobbet

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra FSV Försörjning som försörjer Försvarsmakten och FMV med reservmateriel, drivmedel och drivmedelsprodukter såväl nationellt som internationellt. Spedition och Transport är en enhet inom FSV som utför transporter åt Försvarsmakten och FMV.

Ditt arbete som chaufför

Som chaufför hos oss kommer du, tillsammans med övriga kollegor, att arbeta med den dagliga driften av verksamheten.

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har erfarenhet av chaufförsyrket. Du har en fullgjord gymnasieutbildning. Det är ett krav att du har lägst BECE-körkort, grundkurs ADR klass 1. Du har god förmåga att kommunicera muntligen och skriftligen på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett serviceinriktad och kvalitetsmedvetet sätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Pernilla Källgren-SACO, Göran Stolpe-SEKO och Robert Brännkärr-OFR. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Lars Fergman, Chef Spedition och Transport, på telefon 070-316 11 68.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2016-12-21.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Arboga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se