Fälttekniker till Geomatikk

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi flera fälttekniker till Västerås.
Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att sätta ut olika nätägares kabelnät i fält. Du kommer med hjälp av modern teknik och mätinstrument att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten. Även inmätningsuppdrag samt relaterade uppdrag är en del av arbetet. Geomatikk använder sig av moderna lösningar för att underlätta det dagliga arbetet.Du kommer arbeta självständigt och till stor del planera ditt arbete utifrån företagets intresse helt på egen hand. Företaget tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom dator, mobil, mätinstrument mm.Servicebilen kommer fungera som "ditt kontor" och det är också den du utgår från vilket kräver en flexibilitet och ett ordningssinne.

Du som söker till tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Västerås.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ansvaret tjänsten kräver. Vi tror att du som söker är en person som vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss. För att trivas hos oss bör du gilla att vara utomhus, jobba självständigt och ha lätt för att kommunicera. Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till området kan detta ses som meriterande, dock är detta inget krav.

För mera information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på poria@clwork.se. Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och tar emot ansökningar endast via www.clockworkpersonal.se Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2016-12-21.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Poria Shademani, 073-3512720

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Geomatikk Sverige AB växer snabbt sedan etableringen i Sverige 2011.
För närvarande är vi drygt 120 anställda. Vår huvudsakliga verksamhet är ledningsanvisning för infrastrukturägare (el, tele, fiber, fjärrvärme, VA), och Sveriges största nätägare är våra kunder. Övrig verksamhet omfattar bl. a IT-lösningar kring ledningsanvisning och kommunal ärendehantering samt GIS-relaterade tjänster/ rådgivning. Geomatikk-gruppen är sedan drygt 10 år tillbaka Norges ledande aktör inom dessa områden.