Erfarna Truckförare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu duktiga och erfarna truckförare. Arbetsuppgifterna är truckkörning, plock och pack samt hantering av inkommande och utgående gods.

Vi söker dig som är driven, pålitlig och tar ansvar.

Formell kompetens

För att kunna söka denna tjänst måste du ha nedanstående kompetenser:
  • Truckkort B 1-3
  • Mycket meriterande är erfarenhet av affärssystem
  • Körkort B
  • Goda erfarenheter av lagerarbete samt truckkörning
  • Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
  • Meriterande är om du har gått en lagerutbildning
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är driven, framåt och jobbar produktivt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga. Som person är du även mycket händig, snabb, och extremt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du har givetvis en hög arbetsmoral och är inte rädd för att ta i.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Västerås
2-skift

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Lernia AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik och logistikföretag. Lernia AB erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Lernia är kvalitets- och miljöcertifierade. Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.