Erfarna löneadministratörer

Om jobbet

Är du en erfaren löneadministratör som söker nya utmaningar? För kommande behov av löneadministratörer söker vi nu dig som är intresserad av att ta dig an dessa nya utmaningar! Vi söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos Poolia under tiden för uppdraget.

Vi söker dig som är intresserad av både hel- o ch deltid, precisera gärna i din ansökan vad just du är ute efter.

Sök redan idag, kanske finns det ett uppdrag redan imorgon eller nästa månad!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som löneadministratör varierar beroende på kundernas storlek och behov, men kommer i huvudsak att innebära ansvar för ett stort antal löner och att administrationen sköts enligt de krav och policys som ställs. Det kan också innebära att vara delaktig vid systembyten/implementationer samt löpande förbättrings- och effektiviseringsarbeten.

Vanliga arbetsuppgifter är:
  • löpande löneadministration
  • personaladministration
  • tidsredovisning
  • reseräkningar
  • statistik
Är du väl insatt i kollektivavtal? Precisera gärna vilka i din ansökan!

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du har relevant utbildning och några års erfarenhet från lönearbete. Vi söker såväl dig som har arbetat med stora flöden som dig som har arbetat i medelstora företag. Då vi har många internationella kunder är det också viktigt med goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har jobbat i flera olika lönesystem och du bör ha kunskap inom lagar och avtal.

Som person är du serviceinriktad, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i det du gör och driver på i processer. Att du har ett stort intresse av människor är självklart, samtidigt som din integritet är hög.

För att jobba som konsult bör du förutom ovanstående även vara positiv och kontaktskapande. I övrigt kräver rollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och har lätt för att lära känna såväl nya rutiner som människor.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.