Erfaren redovisningsekonom sökes till Riksbyggen i Västerås

Academic Work · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

Har du 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete? Blir du snabbt självgående och har möjlighet att påbörja ett uppdrag omgående? Då kan detta vara jobbet för dig, välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Riksbyggens räkning en redovisningsekonom med start omgående. Då det händer mycket hos Riksbyggen behöver de därför stärka sin ekonomiavdelning med ytterligare en ekonom.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Riksbyggens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Riksbyggen.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett ekonomiteam på Riksbyggen och rapportera till gruppchefen. Det är mycket som händer inom organisationen och i denna roll kommer du få gå in och stötta när det gäller bokföring, kontoavstämningar och årsredovisningar. Mycket av arbetet kommer att bestå av avstämningsarbete och att analysera och rätta uppgifter i bokföringen. Viktigt är därför att du trivs med denna typ av detektivarbete.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med löpande bokföring
 • Göra kontoavstämningar på olika nivåer
 • Göra årsredovisningar via programmet Norstedts
Andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen kan även förekomma.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, snabbt blir självgående och har möjlighet att påbörja uppdraget omgående.

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års praktisk arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
 • Har en ekonomiutbildning
 • Har god systemvana
 • Kan påbörja uppdraget omgående
Det är meriterande om du

* Har kunskaper i Agresso eller Norstedts

Som person är du prestigelös och redo att hjälpa till där det behövs. Du har lätt för att samarbeta och kommer snabbt in i nya grupper. Vidare ser vi att du är anpassningsbar och att du snabbt sätter dig in i nya arbetsuppgifter och nya system.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid t.o.m. 31/5, men möjlighet till förlängning
 • Placering: Västerås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Riksbyggen finns på drygt 400 platser i Sverige och är utspridda över hela landet. Det huvudsakliga verksamhetsområdet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer, vilket omfattar även kommersiella och offentliga kunder. Riksbyggen har cirka 2 400 anställda, där huvuddelen arbetar inom fastighetsförvaltning. För mer information besök Riksbyggens hemsida