Erfaren Automationstekniker till EMJI

Om jobbet

Vad gör EMJI?
EMJI Styr och Datorteknik AB är ett företag med stor erfarenhet av automationsprojekt. Vi har 30 års erfarenhet av industriautomation i tillverkningsindustrier. Vi ligger lokaliserade i Fagersta, Västmanland. Där har vi har kontor, lager och verkstad. Vi har kunder i Sverige och Europa. Läs mer om oss på www.emji.se

EMJI söker en erfaren Automationstekniker

Hur ser din arbetsdag ut?
Som automationstekniker kommer du att arbeta med programmering av PLC system, SCADA/HMI, och el-konstruktion i CAD. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av projektering, konstruktion, programmering, drifttagning till service och underhåll av maskiner. En del av din arbetstid är du ute hos kund och genomför projekt.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från liknade tjänst. Har du erfarenhet av el-konstruktion, felsökning och PLC programmering av industriautomation är du mycket intressant för tjänsten. Det är viktigt att du är ansvarsfull och noggrann, kan se helheten och tycker om att komma med idéer och förslag. För att trivas hos oss ska du vilja utvecklas, vara självgående samt trivas med att ha många olika kontaktytor. Du behöver kunna uttrycka dig flytande på svenska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
EMJI är ett stabilt företag som arbetar innovativt inom olika automationsprojekt och maskinsäkerhet. Vi arbetar i ett tätt team där vi värderar varandras kunskaper. Som en del i detta team blir du en nyckelmedarbetare med möjligheter till utveckling och kompetensöverföring. Hos oss får din passion för utveckling stort utrymme.

Är du intresserad?
Tjänsten innebär anställning hos EMJI och vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Du skickar in din ansökan via: www.adecco.se och lediga jobb. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in ditt CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 11 dec 2016. Eventuella frågor besvaras av Adeccos Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023 -70 55 94
Jobbfakta
Ort
Fagersta
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Anna Wolle, 023-70 55 94

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.