Enhetschef till Strömsborgs demensboende

Om jobbet

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. Det är en inspirerande plats som präglas av vacker miljö, kreativitet och engagemang. Miljön i stadskärnan och i det omgivande landskapet är fantastisk och kultur- och föreningslivet stort. Vårt övergripande mål är att Arboga ska växa och utvecklas i regionen och det pågår ett antal spännande projekt i staden.

Socialförvaltningen söker nu en enhetschef till Strömsborgs demensboende.

Socialförvaltningen är en arbetsplats med cirka 430 anställda som arbetar på uppdrag av socialnämnden. Socialförvaltningen är indelad i fem verksamhetsområden: Individ- och familjeomsorg, vård- och omsorg, arbetsmarknad, funktionshinder och central administration.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar i en målstyrd organisation där brukaren intar en central roll. Som enhetschef är ditt uppdrag att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten utifrån uppsatta mål. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar samt ansvar för verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från sociala omsorgsprogrammet eller annan likvärdig högskoleutbildning samt erfarenhet av arbetsledande befattning. För att lyckas med uppdraget är dina personliga egenskaper viktiga. Som person är du självstartande och trivs med utmanande situationer. Du behöver också vara grundlig, metodisk och organiserad och ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt förmåga att skapa och bibehålla strukturer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Körkort
B-körkort krävs.

Arbetstid och omfattning
Heltid. Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, individuell lönesättning tillämpas.
Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontakt
Vård- och omsorgschef Carina Gullemo, tfn 0589-870 46.

Facklig kontakt
Vision: Carl-Johan Victorin, 0589-870 83.
Akademikerförbundet: Clary Burman, 0589-871 50.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2016-10-31.
Ansöker gör du genom att klicka på Ansök Nu
Refnr 732/16.

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Carina Gullemo, 0589-870 46

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skola och fritidsaktiviteter ligger aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort. Arboga kommun har 13 800 invånare. Här möts Svealandsbanan och Mälarbanan, E18 och E20 och här möts människor. Arboga är en inspirerande stad. Här finns ett rikt föreningsliv och många innovativa företag. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar, tid att vara tillsammans Att jobba för Arboga Kommun I Arboga kommun kan du välja mellan ett hundratal olika yrken. Att jobba i en kommun handlar om det som finns nära dig: människor, näringsliv och miljö. Hos oss är det även nära mellan chefer och medarbetare. Det skapar förutsättningar för delaktighet och inflytande på arbetsplatsen. Här får du också chansen att jobba brett inom ditt yrke med stora möjligheter att utvecklas. Allt fler väljer att bo i Arboga. Det gör att efterfrågan på service och våra tjänster ökar. Idag är vi cirka 1200 som har Arboga kommun som arbetsgivare. Bli en av oss och satsa på ett av Sveriges viktigaste jobb!