El-montörer till Eldon Installation AB i Västerås

Om jobbet

Har du erfarenhet och utbildning inom el- och montering? Gillar du att utmana dig själv och har ett driv att prestera på arbetsplatsen? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco engagerade el-montörer till Eldon Installation AB i Västerås.

Om tjänsten

Eldon Installation erbjuder el-fördelningssystem upp till 5000 A och lågspänningskomponenter till den skandinaviska industrin och fastighetsmarknaden. Eldon Installations unika kunnande, vår historia och vårt innovativa nytänkande har gett oss en stark position på marknaden. Vi kan därför erbjuda hållbara produkter med hög kvalitet, kombinerat med djup kunskap och lång erfarenhet. Dessa styrkor kombinerat med vår vilja att arbeta nära våra kunder garanterar optimala lösningar.

I rollen som el-montör arbetar du med montering och underhåll av komponenter. Du kommer att ingå i ett team på cirka 5 personer men du kommer också ha mycket utrymme till att ta egna initiativ och arbeta självständigt. I arbetet kommer dina uppgifter att vara varierande, det är din energi och vilja som avgör hur många utmaningar du kommer att ställas inför. Exempel på arbetsuppgifter är montering av olika typer av el-skåp i verkstadsmiljö samt montering och underhålla av komponenter. En del av uppdragen innebär att du utför installation på nya samt befintliga centraler eller ställverk.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom el- och teknik på gymnasienivå. Du har viss monteringsvana av mekaniska arbeten och som installationselektriker samt har god kännedom om el/styr & regler. Du ska ha certifikat gällande ESA eller ECY. Du får gärna ha erfarenhet av lågspänningsställverk och central-byggnation. Truckkort och erfarenhet av att köra skjutstativ- och motviktstruck (B1, B3) är meriterande.

Det är krav på att du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt är en van användare av MS Office.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, där du ska vara öppen och serviceinriktad. Samarbetsförmåga är viktigt eftersom arbetet kräver täta kontakter med kunder och säljare. Du är hjälpsam och lösningsorienterad samt flexibel i ditt arbete. Du har förmågan kunna arbeta med många arbetsuppgifter parallellt samtidigt som du är strukturerad, även när tempot stundtals är högt. Arbetet kräver också att du har stort tålamod och bra fingertoppskänsla.

Om anställningen

Uppdraget som el-montör är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning i mitten av januari med goda möjligheter till övertag av kund. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi beaktar endast ansökningar via vår databas.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Daniel Weiderstål på 021-470 29 13.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Elektronik
Kontakt

Ring Daniel Weiderstål, 021-470 29 13

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.