El/Energi lärare/instruktör med Stjärnkvalitet, Västerås

Astar AB · Utbildning · 18 nov

Om jobbet

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill var och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Till vår expanderande verksamhet i Stockholm så söker nu efter två duktiga ellärare med bred kompetensbas som vill vara med och forma morgondagens kollegor i elbranschen!

Arbetsuppgifter

Som lärare/utbildare hos oss planerar och genomför du undervisning i yrkesämnen inom elprogrammet, samt deltar i utvecklingen av programmet tillsammans med övriga yrkeslärare och företaget.

Undervisningen är riktad om installationselektriker, Industri och service elektriker, Hiss och portmontör samt Larm och säkerhetstekniker.

Kvalifikationer

Vi söker dig brinner för ditt yrke och har en bred kompetens i ditt hantverk som du gärna delar vidare. Vi ser helst att du är utbildad lärare inom elteknik och har tidigare erfarenhet av utbildning på komvux eller yrkesgymnasiet.

Du kommer att arbeta med både teori och praktik så du behöver känna dig bekväm med båda områdena. Du behöver även ha goda nätverk i branschen då våra deltagare ska ut i praktik genom din hjälp.

Vi vill att du tillsammans med oss tycker det är spännande att utveckla nya undervisningsmetoder och verkligen tror på att undervisningen ska utgå från den enskilde individens behov och förutsättningar.

Egenskaper

För att trivas i tjänsten och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod
, Kraft
och Passion
med Hjärtat
är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare

- Är du en av dem, tveka inte, sök idag !

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss, kontaktperson och uppgifter ser du nedan

Rikard Sundin

Projektledare

072- 145 04 50

rikard.sundin@astar.se

OBS inga ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget