Ekonom för uppdrag med start omgående!

Poolia Sverige AB · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Poolia söker för kunds räkning en ambitiös ekonom till ett välkänt företag i Västerås. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 2-4 månader framöver.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag. Tillträde sker snarast och du bör därför vara tillgänglig omgående/inom kort.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ett team inom "Global Mobility" som hanterar internationella jobb inom företaget. I arbetsuppgifterna ingår ekonomisysslor så som bokföring och fakturering. Du kommer även bistå med att stämma av, utreda och lokalisera utbetalningar och inbetalningar av skattekonton.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP. Dessutom kommunicerar du obehindrat i din yrkesroll på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i denna roll tror vi att du som person är noggrann och strukturerad med en hög servicegrad. Du trivs med att hålla i många trådar samtidigt och ha många kontakter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.