Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som platschef har du personal och budgetansvar.Med ca 10 medarbetare bidrar du med engagemang och starkt driv. Du är van att hålla i taktpinnen och får saker och ting gjorda utan att tappa din lyhördhet från organisationen. Du ansvarar för den dagliga driften av anläggningen som innefattar produktion, lager samt försäljning och administration. Du arbetar proaktivt och och har en helhetsyn på verksamheten. Du kommer aktivt delta i företagets utveckling.Rapportering sker direkt till företagets VD.

Din profil

Vi söker dig som gillar att leda och inspirera personal. Du är en positiv person med en god analytisk och övergripande förmåga. Du är även lyhörd och kan sätta ner foten och fatta beslut när det behövs. Du har tidigare erfarenhet från att leda personal, har en god kommunikativ förmåga och arbetar strukturerat. Erfarenhet ifrån verkstad är meriterande men inget krav, likaså ledarskapsutbildning eller relevant högskoleutbildning.

I arbetet förekommer tjänsteresor därför är körkort ett krav.

Vi kommer ställa mycket stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper.

Urval sker löpande så skynda in med din ansöka i form av cv och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2016-12-09.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Tobias Ahlin, 073-3512717

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se