Driven detaljplanerare sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Tycker du om att vara där det händer mycket? Kan du hantera ett stort kontaktnät och gillar att ta mycket eget ansvar? Då kanske detta är jobbet för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu en detaljplanerare till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik.

Du kommer att ha ansvaret över att planera olika delar av deras verkstad. I detta ansvar ingår att säkerhetsställa att ordernas volym blir rätt och att de frisläpps till produktionen i tid. I rollen som detaljplanerare kommer du även att bevaka leveranser, se till att leveransdatum hålls gentemot kund, agera stöd i frågor som gäller prioriteringar och andra aktuella uppgifter inom produktionsplaneringen.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Vi tillämpar till en början en provanställning på sex månader. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en högskole- eller yrkesutbildning inom logistik och produktion. Vi ser även att du har goda kunskaper inom IS/IT och att du har erfarenhet av att arbeta i MS Excel och SAP. Har du tidigare arbetat med produktionsplanering är det meriterande.

Vi på StudentConsulting lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas som detaljplanerare är det av extra stor vikt att du som person är driven, resultatinriktad och ser till att få saker gjorda. Du gillar att lösa problem, att ta ansvar och är skicklig på att se flöden och helheter. Som person är du även analytisk, social och noggrann.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sätt fart på din karriär och ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!