Delprojektledare till en av Adeccos kunder i Västerås!

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta med projektledning? Gillar du att arbeta strukturerat och har ett driv av att hitta lösningar? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco en Delprojektledare för uppdrag till en av våra kunder i Västerås!

Om tjänsten

Tjänsten som Delprojektledare sker inom området internal training för ett större företag inom el- och teknikbranschen beläget i Västerås. Du kommer att arbeta globalt gentemot projektet. Som Delprojektledare ansvarar du för att planera och koordinera internutbildningen samt agera specialist inom området training för att säkerställa att de utbildningar som skapas och hålls är av god pedagogisk kvalitet och av mest lämpade former. Dessutom kommer du att agera som företagets part mot konsultfirman som sköter utrullningsprojektet av ett nytt system och process för PLM (Product Lifecycle Management).

Om dig

Vi söker dig som har arbetat med projektledning innan. Tidigare erfarenhet av utbildning och skapande av utbildningsmaterial är meriterande men inget krav. Nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll är struktur och eget driv. Du ska ha god social förmåga med lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och skall klara stundtals hög arbetsbelastning. Då företaget finns på global nivå krävs god kommunikativ förmåga i engelska. Tjänsten är i första hand på 1 år men med goda möjligheter till förlängning.

Om anställningen

Uppdraget som Delprojektledare är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning första november. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Vi beaktar endast ansökningar via vår databas.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Elisabeth Edström på

021-470 29 20.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Elisabeth Edström, 021-470 29 20

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.