Om jobbet

Vi söker vi nu en duktig CNC operatör som är helt självgående, som har erfarenhet och kunskap av att arbeta självständigt utifrån ritningsunderlag. Du måste kunna läsa och förstå ritningskrav, kunna programmera och förutse svårigheter i bearbetningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet eller utbildning inom verkstad. Du bör ha goda kunskaper och praktisk erfarenhet av skärande bearbetning, svarv och fräs.

Då kunderna bearbetar många olika sorters material, verktygsstål, rostfritt, titan osv är vana från olika materialkvalitéer en fördel.

Kvalifikationer

Krav på erfarenhet av att ha jobbat i något styrsystem som exempelvis Fanuc, Siemens, Mazak eller annat.

Meriterande om du har truck samt traverskort.

Är du noggrann, självgående och samarbetsvillig med god social kompetens kommer du passa in fint.

Villkor
Genom varierande uppdrag bygger Du upp ett stort kontaktnät och breddar Din yrkeserfarenhet och här finns stora utvecklingsmöjligheter. Du får en fast månadslön och övriga ersättningar finns i teknikavtalet som vi inom IQ följer.
Samtliga tjänster är heltid med månadslön. Kollektivavtal finns. Stor vikt läggs på den personliga profilen.
Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.