Byggledare

Om jobbet

OBOS Sverige AB är Sveriges ledande huskoncern och marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Verksamheten bedrivs inom dotterbolagen Myresjöhus AB, SmålandsVillan AB OBOS Mark AB och OBOS Bostad. Årsomsättningen är cirka 2,6 miljarder kronor och antalet medarbetare ca 865. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning. Vi har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall.

Byggledare till SmålandsVillan i Västerås

Har du erfarenhet av bostadsproduktion? Är du driven, strukturerad och tycker om att skapa goda relationer? Då har vi tjänsten för dig när SmålandsVillan nu söker byggledare i Västerås med omnejd!

Här får du möjlighet att vara delaktig i att förverkliga människors drömmar om ett nytt boende. SmålandsVillan ingår i koncernen OBOS Sverige AB där också hustillverkaren Myresjöhus ingår. I koncernen har det byggts hus sedan 1927. Det finns med andra ord snart 90 års erfarenhet av att tillverka hus i vår koncern.
SmålandsVillan och Myresjöhus är hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du jobbar med hela flödet från upphandling av grundarbeten till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen följer du byggprojektet i alla dess skeden och har en koordinerade roll med kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer. Det ingår också i rollen att förhandla avtal med underentreprenörer samt hantera ärenden som rör eftermarknadsfrågor. Du kommer vara anställd och arbeta med SmålandsVillan men du kommer även till viss del arbeta med Myresjöhus.

Vem trivs här?
Du som är van att driva projekt inom bygg, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund, har goda förutsättningar att göra succé hos SmålandsVillan. Tjänsten som byggledare innebär en stor variation på arbetsuppgifter och framförallt mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till bra kommunikation. Ena dagen är inte den andra lik och du får även självständigt planera stora delar av ditt arbete.

En byggteknisk utbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdig, är viktigt för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du dessutom erfarenhet av att leda och samordna personal är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen eller inom bostadsproduktion. Du har god förståelse för såväl byggarbetsplatsen som det administrativa/koordinerande ansvar som ingår för byggledaren.

Din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med de du kommer i kontakt med är av stor betydelse för din framgång. Är du dessutom noggrann, effektiv, ansvarstagande och gillar högt tempo kommer du att gå långt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Allmänna datorkunskaper är inga problem för dig och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar dessutom på att våra medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra medarbetare. Koncernen har varit med och format Sverige i närmare 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfulla medarbetare. Koncernen är i en tid av optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar OBOS Sverige/SmålandsVillan med Badenoch & Clark. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Faring på 073-684 76 21.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Helena Faring, 019-760 71 06

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget