BUTIKSSÄLJARE/SLANGMONTÖR, VÄSTERÅS

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse och en känsla för service? Vi söker en butikssäljare/slangmontör till vår butik i Västerås.

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

DIN PROFIL
Du bör ha ett tekniskt intresse, tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butiken är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.

Du bör även ha B-körkort.

Anställningsform: vikariat på heltid
Längd: 6 månader
Tillträde: efter överenskommelse

KONTAKT
För mer information kontakta: Lars Forsberg tel: 021-15 09 91
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Familjeföretaget Hydroscand grundades 1969 i Stockholm och är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand AB har en omsättning på 730 miljoner kronor (2014) och har närmare 60 filialer i Sverige. Hydroscand Group innefattar ytterligare 115 filialer i Europa, Asien och Afrika med en omsättning på 185 miljoner Euro (2014). Verksamhetens fokus utgår från affärsidén - Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.


Hitta hit

Västerås Visa på karta

Visa var