Bodmontör sökes

Uniflex · Övrigt · 10 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu för kunds räkning en bodmontör till Västerås.
Kunden är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar.

Arbetet innebär montering, installation och underhåll av olika typer av bodar inom Mälardalen med utgångspunkt Västerås.
Då arbetet kräver förflyttningar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för bygg och teknik, Du har praktisk erfarenhet från någon form av byggrelaterad bransch och god produktkännedom.
Har Du dessutom truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete, är det meriterande.

Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag, ansök direkt på vår hemsida www.uniflex.se.
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.