Blir du vår näste toppkandidat inom låsteknik

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Till vår framgångsrika kund söker vi nu en driftig person som har erfarenhet av, eller är intresserad att lära sig mer om låsteknikyrket. Möjlighet till upplärning inom området finns hos kund, så länge man har en passande bakgrund och ett brinnande intresse. De dagliga sysslorna är installationer av lås samt att bygga goda relationer och vara behjälplig gentemot kunder.

Formell kompetens

Ett krav för tjänsten är att du har fallenhet för och erfarenhet av mekanik, gärna montageerfarenhet. Kundservice är en stor del av arbetet och därför ställs även krav på erfarenhet av detta. En merit är naturligtvis om du tidigare har arbetat som låstekniker. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är tekniskt intresserad samtidigt som du brinner för att ge god service. Du har skinn på näsan och är en trygg person som klarar av att hantera både positiv och negativ feedback. Du är engagerad i det du gör och ser alltid till att slutföra dina uppgifter och ge det lilla extra när det gäller kundrelationer. Du är intresserad av att utöka dina kunskaper, därför visar du gärna framfötterna när det gäller att bygga din egen kompetensbank och bygga din egen karriär.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstidsanställning/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Har du frågor om tjänsten är du däremot välkommen att skicka ett mail. Observera dock att inga ansökningar kan tas emot via e-post. jennie.asplund@lernia.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.