Bilförsäljare

Om jobbet

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Bilia söker nu fler engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag. Nu söker vi en säljare till Bilia i Sala. Vi tror att du är en glad och positiv person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Genom din förmåga att analysera kundens behov tillsammans med ditt förtroendeingivande och trevliga bemötande, skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. Du ska ha ambitionen att tillgodose kundens förväntningar och även överträffa dessa genom ordning, reda och engagemang. Du tar hand om hela affären, från första möte med kund, till leverans av bilen. På transportbilssidan arbetar du även med uppsökande verksamhet och du ingår i ett team med andra säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha jobbat med någon typ av försäljning tidigare. För just denna tjänst ser vi främst till dina personliga egenskaper. Det du inte kan om just denna typ av försäljning eller produkt lär vi dig på plats! Vi kommer främst se till din vana och förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Mycket goda datakunskaper. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Du har ett stort intresse av att jobba med service och försäljning.
  • Vi ser också att du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Sala
Facklig representant: Carl Berglind, Unionen, tfn 021-178805.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden!
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sala
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Butik
Kontakt

Ring Staffan Karlsten, 0224-68 35 59

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var