Besiktningstekniker Västerås

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker en
serviceinriktad besiktningstekniker som kommer att genomföra kontroller av fordon och ser till att de uppfyller ställda säkerhetskrav. I mötet med våra kunder är du informativ, vänlig, lyhörd, opartiskt och förtroendeingivande.

Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll samt helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider.

Kvalifikationer

Vi söker dig
som är lyhörd, servicemedveten och förtroendeingivande och som trivs med att ta ansvar och att möta kunder. Vi söker i första hand certifierade besiktningstekniker men om du inte är det erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden. Om du inte är certifierad så krävs genomförd gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska A, engelska A och matematik A samt giltigt körkort för de fordonskategorier som du ska besiktiga. Du måste ha fordonskunskap och erfarenhet från serviceyrken.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder
ett självständigt arbete tillsammans med trevliga kollegor i en platt organisation med möjlighet att påverka och utforma din besiktningsstation i ett växande företag. Vi har kollektivavtal och möjlighet till bonus.

Som medarbetare möter en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Jonas Dolk 010 455 18 59.

För mer information om vårt företag är du välkommen att besöka www.dekra.se

Välkommen med din ansökan omgående, senast 18 december.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget