Beredare till teknikkonsultföretag i Köping!

Om jobbet

Letar du efter nya utmaningar? Har du en utbildning inom maskinteknik och är intresserad av beredning? Då är det här en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som beredare hos vår kunds företag i Köping arbetar du in-house i ett kontorslandskap tillsammans med tio andra kollegor. Du kommer att arbeta med beredande uppgifter och utveckling av verktyg och processer. Till en början arbetar du tätt tillsammans med en kollega för att över tid bli mera självgående och ta större ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Verktygskonstruktion i både 2D- och 3D CAD.
  • Framtagning av arbetsbeskrivningar och effektivisering av arbetsmoment i en tillverkningsprocess
  • Skriva instruktionstexter
  • Skapa verktygslistor
  • Lägga upp en struktur och ordningsföljd för arbetsmoment i Excel
Din profil

Skallkrav:
Du skall vara färdigutbildad maskiningenjör alternativt högskoleexamen industriell ekonomi. Har du som söker studerat till produktionstekniker på en YH-utbildning är även detta intressant, förutsatt att du har CAD-kunskap med dig från din utbildning.

Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom beredning och/eller har arbetat i verktyget Inventor.

Som person ser vi att du har en hög social kompetens och att du har en förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet. Du är pedagogisk, strukturerad och en god lagspelare.
En förutsättning för att lyckas i rollen är att man har ett starkt driv samt att man har för vana att tänka strategiskt.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Köping
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Köping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Andrea Meyer, 0723-02 01 31

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Kundföretaget är en stor koncern inom ett brett område med teknikkonsulttjänster.
Den aktuella avdelningen besitter kompetens inom flertalet tekniska dicipliner så som mekanik, el/automation och projektledning. Avdelningens projekt är inom modernisering och effektivisering av verkstads- samt försvarsindustrin.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.