BENTELER Automotive söker en elektriker!

Bentler Automotive · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Är du enserviceinriktad elektriker som är redo för ett nytt jobb som elektriker inom underhåll?

Om tjänsten

I din roll som elektriker hos BENTELER kommer du att arbeta med både akut och förebyggande underhåll på den befintliga maskinparken. Du kommer också att arbeta med förbättringar, driftoptimering, installationer och ombyggnationer av produktionsutrustningen. Som elektriker är du en av medlemmarna i förbättringsgrupper och vid anskaffning av ny utrustning medverkar du i projektgrupper.

Om dig

BENTELER söker dig som har en utbildning inom el, elektronik eller styr och reglerteknik på minst gymnasienivå. Du som söker har också arbetslivserfarenhet från uppgifter som liknar de ovan beskrivna. Det är även viktigt att du har kunskaper i maskin- robot och PLC programmering, mekanik, hydralik och pneumatik samt att du kan läsa elscheman.
Som person är du lösningsorienterad, har god initiativförmåga med ett öga både för detaljer och helheten. Du är nyfiken, har lätt för att ta till dig ny kunskap och ett driv att färdigställa dina uppgifter. Du har även lätt för att kommunicera med kunder och kollegor.

Om anställningen

Detta är en direktanställning hos BENTELER Automotive. Tjänsten som elektriker är på heltid och arbetstiden är skiftgång där helger ingår.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är. Skicka in din anökan så snart som möjligt dock senast 11/12-2016
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Elisabeth Edström, 021-470 29 20

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.