Avdelningschefer

EKO · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Butiksöppning av EKO i Erikslund, Västerås!

Under våren 2017 slår vi upp portarna till EKO i Erikslund i Västerås! 7000 kvm shopping för hela familjen. Ett brett sortiment till hemmet och trädgården. Leksaksavdelning med bl.a massor av Lego. Kläder, väskor och en fantastisk salongsavdelning är lite av det du kommer hitta på Eko. Vi älskar årets alla säsonger & ser till att våra kunder kan uppleva dem på bästa sätt. Vi söker dig som brinner för att göra goda affärer och som tillsammans med oss vill arbeta mot vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

Vi söker avdelningschefer om tillsammans med Butikschefen ska bilda ett slagkraftigt team till vår öppning.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Dina arbetsuppgifter
På vår hemsida finns tjänsterna beskrivna mer i detalj. Vi söker personer som självständigt och i teamet kan bidra till företagets utveckling i Västerås.

Du är en nyckelperson när det gäller att driva företaget framåt mot nya mål och säkerställer att vi erbjuder våra kunder välsorterade och inbjudande avdelningar. Du ansvarar för daglig drift, inköp, bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom dina ansvarsområden såsom säljstyrning/säljplanering, exponering och svinn. I din chefsroll ingår att skapa, utveckla och upprätthålla rutiner och arbetssätt för det dagliga arbetet med Hem & Fritid sortimentet samt att som ledare coacha, inspirera och utveckla dina medarbetare. Du driver området och fattar beslut tillsammans med dina medarbetare.

Din bakgrund
Som person är du affärsinriktad, proaktiv och drivande mot marknad och konsument. Du har förmåga att motivera och inspirera andra. Du är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för människor, försäljning, specialvaror och kundservice.

Du har en gymnasial utbildning och minst 5 års branscherfarenhet med goda referenser. Erfarenhet och kunskap om specialvaror är meriterande. Kunskap om den lokala detaljhandelns marknad är ett plus. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att leda och delegera, att inspirera och engagera.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan senast den 13 November 2016!

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ted Berggren, VD för
EKO på mail:
ted.berggren@bergendahls.se
Jobbfakta
Ort
Västerås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Butik
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

EKO-kedjan är i en starkt expansiv fas med spännande framtidsutsikter. EKO är stormarknaden för hela familjen! Inga andra butiker i Sverige kan erbjuda ett så stort sortiment av märkesvaror till vår låga prisnivå. Vi är en stormarknad för hela familjen och har butiker i Fjälkinge, Malmö, Borås och Kalmar. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet.

På EKO vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem.

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt gör du på EKO!